Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Saskia Kwint.</p>

Saskia Kwint.

(Foto: )

Arbeidsbemiddeling werkt!

RHENEN - Walk&Talk is dé ontmoetingsplaats voor werkzoekenden! “Wil jij andere werkzoekenden ontmoeten? Ervaringen uitwisselen in een inspirerende omgeving? Walk&Talk is de ontmoetingsplek voor werkzoekenden in de bibliotheek in het Huis van de Gemeente Rhenen.”

Er worden veelvoorkomende onderwerpen rond werkzoeken besproken door gastsprekers. En natuurlijk een hartelijk ontvangst met koffie en thee. Walk&Talk is dé ontmoetingsplaats voor werkzoekenden! “Je bent welkom bij de Walk & Talk-bijeenkomst op dinsdag 7 september. Het thema zal zijn: Arbeidsbemiddeling werkt! Persoonlijke benadering, hoe werkt dat nou? De bijeenkomst staat onder leiding van Saskia Kwint (eigenaar Vitae Works).

Saskia Kwint heeft onder andere ervaring als intercedente, werkcoach en klantmanager en is nu eigenaar van Vitae Works. Persoonlijk contact vindt ze heel belangrijk en ze wil graag weten wat jij belangrijk vindt en wie jij bent. Om dit samen uit te zoeken gebruikt ze de DISC methode (persoonlijkheidsanalyse). DISC geeft inzicht in waarom we doen wat we doen. “Wil je hier meer over weten? Kom dan dinsdag 7 september van 9:30-11:30 uur naar Walk&Talk in het Huis van de Gemeente. Aanmelden of voor meer informatie kun je bellen met Nicole Vijgeboom 06 42531554 of stuur een mail naar walkentalkrhenen@gmail.com.”

Meer berichten