Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Bloementuin naast Stadsmuseum Rhenen. (foto: Willy Hoorn)</p>

Bloementuin naast Stadsmuseum Rhenen. (foto: Willy Hoorn)

(Foto: Willy Hoorn)

Binnentuin Stadsmuseum wordt luistertuin voor zes beiaardconcerten

RHENEN - De zes zomerbeiaardconcerten door gastbeiaardiers op zaterdagmiddag in augustus en september kunnen beluisterd worden op vele luisterplekjes rondom de Cuneratoren. Op een bankje, een muurtje of een terrasje in het centrum. 

Gezamenlijk luisteren kan in de binnentuin van het Stadsmuseum in Rhenen. Daar ligt een fraaie bloementuin, aangelegd en onderhouden door vrijwilligers van het museum. Naast de bloementuin is een terras ingericht, waar vrijwilligers van het stadsmuseum een drankje en hapje serveren tijdens de beiaardconcerten. Met een concertprogramma in de hand kunnen bezoekers de concerten in alle rust volgen. Na afloop kan er kennis gemaakt worden met de beiaardier. De toegang is gratis.

De beiaardconcerten zijn te beluisteren op zaterdag 16:00 – 17:00 uur op 7 augustus (Rien Donkersloot), 14 augustus (Martien van der Knijff), 21 augustus (Matthieu Daniël Polak), 28 augustus (Bob van der Linde), 4 september (Wim Ruitenbeek) en op 11 september (Klaas de Haan).  Hun concertprogramma’s zijn nu al in te zien op www.cuneragilde.nl/beiaard.

Meer berichten