Logo gemeentenieuwsonline.nl

Wandel je mee in Hemmen?

HEMMEN - Nu de meeste beperkingen in verband met corona zijn opgeheven zijn nieuwe deelnemers weer van harte welkom bij Wandelgroep Hemmen. Wandelgroep Hemmen geeft trainingen Sportief Wandelen waarbij niet alleen van A naar B gewandeld wordt. Er wordt door het doen van verschillende oefeningen gewerkt aan houding, kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen. In een groep wordt je gestimuleerd om door te gaan en is het zeker ook gezellig.

“Je kunt zelfs deze zomer nog starten met deelname. Op twee weken na gaan de trainingen de hele zomer door. Meedoen is laagdrempelig. Door het werken met een strippen/aftekenkaart hoef je geen langdurige verplichting aan te gaan. Er zijn momenteel vier groepen. Op dinsdag- en woensdagochtend wandelen we op gemiddeld niveau, op vrijdagochtend doen we er een schepje bovenop. De nieuwste groep op dinsdagmiddag doet het wat kalmer aan en is speciaal bedoeld voor mensen die om welke reden dan ook geen langere afstanden af kunnen leggen maar wel buiten willen bewegen.

Alle groepen starten bij de kasteeltuin in Hemmen waar we ook afsluiten met een kop koffie of thee. Wandel je graag en ga je wel voor wat extra beweging? Meld je dan aan voor een van de groepen. Meer info op www.wandelgroephemmen.nl of bellen met Yvonne Onck 0488 454729.”

Meer berichten