Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Bekenvaart met De Blauwe Bever vanaf Rhenen

RHENEN - Op safari met De Blauwe Bever. De Blauwe Bever vaart langs De Grebbeberg, De Blauwe Kamer en De Wageningse Berg naar Renkum. Daar gaan de passagiers aan land voor een excursie in natuurgebied De Jufferswaard!

Het Safarischip vertrekt vanaf de Rijnkade in Rhenen en de tocht voert naar de oever van De Jufferswaard, waar de Renkumse en de Heelsumse beek samenkomen. De Jufferswaard, is gelegen tussen Renkum en de Rijn, ten oosten van de papierfabriek. Dit mooie natuurterrein is in 2015 opnieuw ingericht en tijdens deze vaart is goed zichtbaar hoe de natuur zich hier ontwikkeld heeft.
De tocht wordt vervolgd met een wandeling, onder begeleiding van onze gids van ongeveer drie kwartier in het terrein, waar vaak veel interessante watervogels en planten te zien zijn. Na de walexcursie vaart De Blauwe Bever terug naar Rhenen

Prijs: 19,50 euro voor volwassenen, kinderen 5 t/m 12 jaar 9,00 euro, kinderen tot 5 jaar 5 euro. Voor meer informatie en/of reserveren zie: info.deblauwebever.nl

Vaartijden en Vertreklocatie: Zaterdag 24 juli en zondag 15 augustus. Afvaart: 14.00 uur. Terugkomst: 17.00 uur. Vertreklocatie: Rijnkade 1, Rhenen.

Meer berichten