Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Ton van Maanen, nieuwe voorzitter van het RAR, en directeur/streekarchivaris Ella Kok-Majewska voor de vernieuwde website. (foto: RAR)</p>

Ton van Maanen, nieuwe voorzitter van het RAR, en directeur/streekarchivaris Ella Kok-Majewska voor de vernieuwde website. (foto: RAR)

(Foto: RAR)

Ton van Maanen nieuwe bestuursvoorzitter RAR

BETUWE - Ton van Maanen, wethouder van West Betuwe, is de nieuwe voorzitter van het Algemeen Bestuur (AB) van het Regionaal Archief Rivierenland (RAR). Hij volgt Jan de Boer op, de voormalige burgemeester van Buren. 

Van Maanen is al een aantal jaar enthousiast lid van het AB en DB en was al vice-voorzitter. Binnen het RAR heeft Van Maanen de portefeuille digitale duurzaamheid en e-depot. Hij hecht aan innovatie en de voorloperspositie van het RAR op dit vlak. Zijn eerste officiële handeling als voorzitter was het lanceren van de vernieuwde website van het RAR (www.regionaalarchiefrivierenland.nl).

Met het invoeren van de zoekterm ‘voorzitter’ vond Van Maanen een filmpje (https://bit.ly/websiteRAR). Hierin zie je aan de hand van interesses van bestuursleden hoe je op heel makkelijk heel veel vindt over bijna elk onderwerp.

Er waren nog een paar veranderingen binnen het bestuur van het RAR. Monica Wichgers, wethouder in Culemborg, was al AB-lid en is vanaf nu ook lid van het Dagelijks Bestuur. En Josan Meijers, waarnemend burgemeester van Buren, trad toe als nieuw AB-lid. 

Meer berichten