Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>VakantieBijbelWeek in IJzendoorn wordt buiten gehouden met het thema &#39;Hallo, contact?!&#39; (foto: VBW IJzendoorn)</p>

VakantieBijbelWeek in IJzendoorn wordt buiten gehouden met het thema 'Hallo, contact?!' (foto: VBW IJzendoorn)

(Foto: VBW IJzendoorn)

VakantieBijbelWeek met huttenbouw in IJzendoorn

IJZENDOORN - In IJzendoorn wordt dit jaar weer een mooie VakantieBijbelWeek georganiseerd voor alle leeftijden met het thema ‘Hallo, contact?!’.

Op zaterdag 17 juli begint de VakantieBijbelWeek met een fietspuzzeltocht vanaf 12.30 uur. ‘s Avonds om 19.00 uur is de prijsuitreiking met een leuk spel. Zondag 18 juli is iedereen van harte welkom in de kerkdienst die om 10.00 uur begint. Dit kan door aan te melden bij j_knap@yahoo.com. Daarna is het gezellig koffie drinken en zingen ze buiten liederen. De kinderen van 4 - 12 jaar zijn van dinsdag 20 juli tot donderdag 22 juli welkom van 9.30-12.00 uur. Ze zingen met elkaar, ze kijken naar een sketch, luisteren naar een Bijbelverhaal en ze mogen zelf van te voren al kiezen wat ze gaan doen, een speurtocht of één van de knutsels. Op de woensdagmorgen gaat iedereen samen hutten bouwen van pallets of van karton en duurt de ochtend tot 13.00 uur.

Ook ‘s avonds is er voor oud en jong wat te doen. Op dinsdagavond is er Crazy44, een superleuk spel en op woensdagavond kan iedereen vanaf de brugklas zich uitleven met het Contactspel en Levend Stratego. Donderdagavond is de afsluitingsavond.

De VBWY wordt gehouden op het grasveld voor de hervormde kerk in IJzendoorn. Iedereen is welkom! Wel is het belangrijk dat er van tevoren opgegeven wordt. Voor het ochtendprogramma kan dat via de link op Facebook, Instagram of de website. Aanmeldingen voor het avondprogramma kunnen gemaild worden naar vbwijzendoorn@outlook.com. Het hele programma en verdere informatie is te lezen op www.hervormdijzendoorn.nl. of op Facebook VBWIJzendoorn.

Meer berichten