Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Feest! (foto: Elza Haalboom)</p>

Feest! (foto: Elza Haalboom)

(Foto: Elza Haalboom)

Tropisch zomerfeest op De Sterappel

LIENDEN - Op 2 juli werd het jaarlijkse zomerfeest gevierd op obs De Sterappel in Lienden. Dit jaar was het thema ‘jungle’!

De leerlingen werden op het plein ontvangen door alle meesters en juffen en al gauw hing er een feestelijke stemming, mede door de prachtige decoratie en vrolijke muziek. Om half 9 mocht iedereen limbodansend naar binnen. Daarmee was het zomerfeest geopend!

Voor alle klassen waren er spelletjes zoals een bananenestafette, en kreeg elke klas bijzonder bezoek! Medewerkers van Exotum kwamen over exotische dieren vertellen en ze laten zien. De reuzenslak, blauwtongskink, tenrek en rode rattenslang mochten ook geaaid en/of vastgehouden worden door de liefhebbers. En dat waren er veel! Tussen de middag was er een mobiele frietkraam om iedereen te voorzien van een heerlijke puntzak friet. De ‘limbodance-battle’ en stormbaan waren ook een groot succes.

Op de momenten die tussendoor in de klas doorgebracht werden, werd er ontspannen gekleurd en film gekeken. Natuurlijk allemaal in het thema! Woorden als ‘festivalsfeer’, ‘ouderwets gezellig’ en ‘heerlijk gemoedelijk’ passeerden geregeld de revue.

De school is erg blij met de ouderhulp waar ze steevast op kunnen rekenen. Jumbo Verbrughweg Lienden sponsorde lekkere tussendoortjes zoals watermeloen en raketijsjes. Directeur Linda Beaupain is trots. ‘Onze leerlingen hebben dit feest verdiend na twee schooljaren vol aanpassingen door corona. De bevlogenheid, inzet en passie om de kinderen iets onvergetelijks mee te geven zijn typerende eigenschappen voor dit fijne team!’

Meer berichten