Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Help ons helpen en geef aan de collectant of via de bankrekening. (foto: Rode Kruis)</p>

Help ons helpen en geef aan de collectant of via de bankrekening. (foto: Rode Kruis)

(Foto: Rode Kruis)

Help het Rode Kruis helpen...

RHENEN - In week van 14 tot en met 19 juni gaan de vrijwilligers van het Rode Kruis Rhenen weer langs de deur met de collectebus. Helaas kunnen zij in deze periode niet bij alle adressen in de gemeente Rhenen langs om te collecteren.

“Heeft u geen collectant gezien en wilt u toch een bijdrage leveren dan kunt u een financiële bijdrage storten op NL47 RABO 0152 7211 50 ten name van Rode Kruis afdeling Rhenen. De gift komt volledig ten goede aan het Rode Kruis afdeling Rhenen.

Als Rode Kruis afdeling Rhenen zetten wij ons in en geven ondersteuning waar nodig. Onder andere doen we boodschappen voor mensen die de deur niet uit durven, vervoeren wij corona patiënten om de reguliere zorg te ontlasten, verspreiden wij voedselpakketten van de voedselbanken en ondersteunen een aantal van onze vrijwilligers de GGD in de test- en vaccinatiestraten. Daarnaast blijven wij actief voor non-corona gerelateerde inzetten.

Voor al deze activiteiten zijn wij als Rode Kruis voornamelijk afhankelijk van lokale giften. Zo willen wij met de opbrengst van dit jaar extra reanimatiepoppen aanschaffen, zodat wij vanaf het najaar weer ehbo en reanimatie cursussen met voldoende materiaal kunnen geven volgens de dan geldende RIVM-richtlijnen tijdens deze coronacrisis.”

Meer berichten