Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Zomer Challenge bij tennisclub Lienden

LIENDEN - Tennisclub Lienden biedt deze zomertennis voor voetballers, volleyballers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge.

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van drie maanden in de maanden juli, augustus en september waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast kunnen de spelers drie tennislessen volgen onder begeleiding van een gecertificeerde trainer en doen zij mee aan het Zomer Challenge-eindtoernooi. De Zomer Challenge is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een sport of kinderen, die willen ontdekken of tennis wat voor hen is.

Kosten zijn 25 euro plus optioneel drie duo-lessen voor zestig euro. Voor meer informatie en aanmelden ga je naar www.tclienden.nl.

Tennisclub Lienden

Het tennispark heeft vier kunstgrasbanen, die onder bijna alle weersomstandigheden te bespelen zijn. Er is een gezellig clubgebouw, dat hoger ligt dan de banen, zodat je een prima overzicht hebt op de banen 1, 2 en 4.

Adres: Papestraat 5, Lienden, E-mail: secretaris@tclienden.nl..

Meer berichten