Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Salto&#39;s springen bij de springgroep. (foto: Sam van Veenendaal)</p>

Salto's springen bij de springgroep. (foto: Sam van Veenendaal)

(Foto: Sam van Veenendaal )

Eindelijk weer springen, gymmen en turnen in de gymzaal!

RHENEN - Na vijf maanden mochten de jeugdleden van gymnastiekvereniging Wilskracht uit Rhenen eindelijk weer binnen in de gymzaal sporten. De afgelopen maanden werd er door de jeugdgroepen wel gesport, maar dan buiten op het speelveld bij de Lupinestraat. Een mooi alternatief, maar zeker ook anders dan de lessen in de gymzaal.

De kleutergroep sloot op 15 mei het buiten gymmen definitief af met diplomagymmen. Alle kinderen wisten hun Nijntje Beweegdiploma 1 of 2 te halen. Een paar dagen later mochten de jeugdgroepen weer de gymzaal in. In deze eerste week konden de peuters, kleuters, recreatiegroepen, springgroep en selectie eindelijk weer gymmen, turnen en springen op hun favoriete toestellen. Voor de trainers ontzettend leuk om het enthousiasme bij de kinderen te zien. Voor de springgroep met zowel 9+ als 12+-ers extra fijn want zij waren sinds december niet meer bij elkaar geweest. Maar niet alleen de jeugd ging weer van start. De dames 50+ groep daarentegen startte juist buiten. Na vijf maanden niet sporten waren ze blij om elkaar weer te zien en samen te bewegen en dansen.

Nu alle groepen weer gestart zijn, kunnen er bij de jeugdlessen weer proeflessen gevolgd worden in de gymzaal. In alle groepen is hier ruimte voor. Maar ook bij de dames kan dit. Zij sporten op dit moment nog buiten bij de Lupinestraat maar hopen op korte termijn ook weer de gymzaal in te kunnen zodat er ook bij slecht weer de les door kan gaan. Meer informatie: www.wilskracht-rhenen.nl.

Meer berichten