Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Roel en Cornelia na deelname stage4kids. (foto: Inge van Beijnum)</p>

Roel en Cornelia na deelname stage4kids. (foto: Inge van Beijnum)

(Foto: Inge van Beijnum)

Stralende Roel en Cornelia na winnaarsconcert stage4kids

RHENEN - Roel als deelnemer van het Vioollab Strings en zijn zus Cornelia als zangeres, hebben zaterdag beiden deelgenomen aan het winnaarsconcert van het internationale muziekconcours Stage4kids. Beiden kregen een bewijs van deelname en een deelnemersboek ‘Stage4 kid festival’ over de post toegestuurd.

Vader Johannes: “Ik ben daar dankbaar voor! Het geeft ons allemaal een impuls om verder te gaan. Ik voel me verantwoordelijk om de kinderen zo goed mogelijk te begeleiden. Talent is een gave en een opgave. Planning moet je in de hand houden, dat is de rol van de ouders” Peinzend: “Elke gave die je krijgt heb je uiteindelijk niet alleen voor jezelf, maar je hebt daar een rol in het leven mee te vervullen. Dan is het voor ieder persoonlijk een zoektocht naar welke rol, al weet je al heel veel.”

Begeleiding vader

Beide kinderen wijzen direct naar hun vader als het over het maken van muziek gaat. Cornelia (11): “Ik kan niet zingen zonder papa, als papa er niet was geweest had ik dit nooit zó gezongen. Hij betekent héél veel voor me. Als het zingen niet goed gaat, vertelt hij wat beter kan. Hij legt dingen uit, zodat je vooruit gaat. ”Roel (7): “Ik vind het gewoon heel fijn om het samen met papa te doen. Als ik iets een beetje verkeerd doe, dan oefen ik het langzaam weer. Dan plaats ik de tonen beter in mijn hoofd. Papa heb ik echt nodig om muziek te spelen.

Voor de live uitvoeringen ga naar: www.pianostemmerjohannesneven.com.

Meer berichten