Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Voorspeelmiddag leerlingen van Het Muziek Collectief. (foto: Eigen beheer)</p>

Voorspeelmiddag leerlingen van Het Muziek Collectief. (foto: Eigen beheer)

(Foto: eigen beheer)

Alle muziekles-locaties van Het Muziek Collectief weer open!

RHENEN - Na liefst vijf maanden online lesgegeven te hebben mogen de docenten van het HMC weer op hun leslocaties naar binnen om daar fysiek de muzieklessen te verzorgen. Er zijn leerlingen die hun docent vaker online gezien hebben dan in het echt!

Dat de muzieklessen worden gegeven met in achtneming van het Ccorona-protocol is vanzelf sprekend. Nu iedereen weer fysiek naar de muziekles kan is het ook weer mogelijk om een proefles aan te vragen. Bij het HMC wordt lesgegeven op; dwarsfluit, viool, panfluit, piano, harp en gitaar.

Als lid van stichting Muziekonderwijs Rhenen krijgen de jeugdleerlingen van het HMC een korting op de instrumentale lessen, dit jaar was dat 75,00 euro. De docenten zijn tevens aangesloten bij het Jeugdfonds Sport en Cultuur. Dit fonds ondersteunt kinderen uit gezinnen met een minimum inkomen en stelt hen in de gelegenheid tot het volgen van muziekonderwijs.

“Wil je een instrument uitproberen en kennismaken met één van de docenten? Ga voor rechtstreeks contact naar; www.muziekcollectiefrhenen.nl.”

Meer berichten