Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Klankschalen.</p>

Klankschalen.

(Foto: )

Klankconcert in De Vlam Het kan gelukkig weer!

RHENEN - Het kan gelukkig weer: een klankconcert in De Vlam op 6 juni om 10.30 – 12.00 uur. Tijd voor jezelf in een omgeving van klanken door Thérèse Evers.

Het geluid van klankschalen geeft de meeste mensen een harmonieus gevoel. Op deze zondagochtend neem ik je graag mee op een innerlijke reis met de geluiden van klankschalen en andere instrumenten. Een kans om even helemaal bij jezelf te komen en de harmoniserende klanken op je in te laten werken. Een uitnodiging om met lichaam, geest en open hart te komen genieten van een uur klankschalen, rainsticks, oceamdrums, bellen en gongs. Soms zak je direct in een diepe ontspanning, maar soms kan er ‘verzet’ ontstaan, meestal door gedachten in je hoofd of onrust in je lijf. En daar zit meteen een prachtige uitdaging in… als je het dan juist aangaat met de klanken, dan kun je ervaren hoezeer ze je kunnen verrijken en helpen om uiteindelijk in diepe ontspanning te komen. Je kunt tijdens dit klankconcert op de grond liggen (neem dan een matje, kussentje en deken mee indien gewenst), maar je kunt ook rustig op een stoel zitten.

“Voel je je geïnspireerd hierdoor en wil je dit graag een keer ervaren? Of heb je het al eerder ervaren en ken je de zachte, rustige energie waar je stap voor stap in terecht kunt komen tijdens zo’n klankconcert? Geef je dan snel op bij trudialblas@gmail.com We houden ons uiteraard aan de coronavoorschriften van dertig deelnemers. Bijdrage in de kosten 9,00 / 6,00 euro voor leden en begunstigers. Contant te betalen bij de ingang van De Vlam, Beukenlaan 2 in Rhenen.”

Meer berichten