Logo gemeentenieuwsonline.nl

Computerhelpers gezocht

RHENEN - “Vind je het leuk om anderen te helpen, heb je wat tijd over en ben je handig met de computer? Dan zoeken we jou. Voor onze cursus Klik & Tik zijn we op zoek naar vrijwilligers die deelnemers willen helpen bij het leren van digitale vaardigheden.”

Klik en Tik is een cursus voor mensen die graag meer met de computer willen doen, maar niet goed weten hoe het werkt. De deelnemers leren typen, met de muis werken, e-mailen en gaan het internet op. Het programma Klik en Tik wordt door de deelnemers online gevolgd.

“Wat doe je als vrijwilliger? Jij helpt de deelnemers met het programma en beantwoordt hun vragen. Natuurlijk krijg je zelf eerst een opleiding in de cursus Klik en Tik. De cursus Klik en Tik zal in de Westpoort of de Buurtgarage worden verzorgd.

Wij bieden een leuke vrijwilligersfunctie waarbij je veel verschillende mensen ontmoet, directe ondersteuning vanuit het Taalhuis én een gratis bibliotheekabonnement voor de duur van de werkzaamheden. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie met Nicole Vijgeboom 06 42531554 of mail naar taalhuisrhenen@bibliotheekzout.nl.”

Meer berichten