Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Co&ouml;rdinator koppelt nieuwkomer aan taalmaatje.</p>

Coördinator koppelt nieuwkomer aan taalmaatje.

(Foto: onbekend)

Coördinator (vrijwilliger) gevraagd

RHENEN - Het Netwerk voor Nieuwkomers in Rhenen ondersteunt nieuwkomers in het opbouwen van een zelfstandig leven in Rhenen. In het bijzonder gaat de aandacht uit naar vluchtelingen.

Deze ondersteuning wordt geleverd door vrijwilligers. Velen helpen als taalmaatje de nieuwkomers met het verbeteren van de Nederlandse taal en maken ze tegelijkertijd wegwijs in de gewoontes en gebruiken van Nederland. Het Netwerk voor Nieuwkomers is een zelfstandige stichting en één van de samenwerkingspartners van het Taalhuis in Rhenen. Kijk voor meer informatie op onze site www.nvnrhenen.nl en op de site van het Taalhuis www.bibliotheekzout.nl/taalhuis.html.

De coördinator is het aanspreekpunt voor de vrijwilligers en de hulpvragers bij het Netwerk voor Nieuwkomers. De coördinator van het Netwerk voor Nieuwkomers werkt nauw samen met het bestuur van de stichting Netwerk voor Nieuwkomers en de coördinator en de docent van het Taalhuis.

Bent u geïnteresseerd? Kijk dan op onze Facebookpagina: www.facebook.com/NetwerkvoorNieuwkomers voor de volledige vacature.

Website: www.nvnrhenen.nl; E-mail: info@nvnrhenen.nl; 06 30811970.

Meer berichten