Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Voorzitter Carla Smits kwam Gerrit en Hennie een bloemetje namens de vereniging brengen.</p>

Voorzitter Carla Smits kwam Gerrit en Hennie een bloemetje namens de vereniging brengen.

(Foto: )

Gouden huwelijk met een rode (OBK-)tint

RHENEN - Gerrit en Hennie Roelofsen vierde 26 maart hun gouden huwelijk. 50 jaar geleden zijn ze in het huwelijksbootje gestapt en samen hebben ze vele jaren doorgebracht bij OBK.

Gerrit is 55 jaar lid van de muziekvereniging en heeft in deze periode al heel wat muziekinstrumenten bespeeld. Van slagwerk tot sousafoon en van euphonium tot hoorn. Lange tijd heeft hij de club bestuurd als voorzitter en vandaag de dag beheert hij nog altijd de financiën van de bar. Verder houdt Gerrit zich bezig met vele nevenactiviteiten van de vereniging en is hij in 2015 door de vereniging benoemd tot erelid. Ook zit Gerrit al jaren in de organisatie van de sinterklaasintocht in Rhenen, was hij onderdeel van stichting Sterc en is hij oud-lid van het Oranjecomité Rhenen. In 2016 heeft Gerrit een Koninklijke onderscheiding gekregen voor zijn inzet en staat van dienst.

Ook Hennie is lid geweest van OBK. Jarenlang was zij één van de gezichten van de showharmonie, als majorette én als begeleider van de minirettes. De liefde voor de club hebben Gerrit en Hennie overgedragen aan hun dochters Saskia – zij speelt nog altijd saxofoon in het orkest - en Bianca, zij is geen lid meer.

Showharmonie OBK feliciteert Gerrit en Hennie met hun 50-jarige jubileum!

Meer berichten