Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Ook de turnselectie vierde 65 jaar DGV mee. (Eigen foto)</p>

Ook de turnselectie vierde 65 jaar DGV mee. (Eigen foto)

(Foto: eigen foto)

Feest bij DGV Dodewaard

DODEWAARD - Op 21 maart bestond DGV Dodewaard alweer 65 jaar! Wat hadden ze dit graag gevierd met een spetterde uitvoering, maar helaas kon dat met de huidige coronamaatregelen niet. Toch wilde het bestuur van de vereniging dit jubileum niet zomaar voorbij laten gaan.

Daarom organiseerde het op zaterdag 20 maart een jubileumfeestdag voor de jeugdleden. De enthousiaste trainers hadden een mooi parcours neergezet op het veld achter de sporthal en het weer werkte goed mee. Elke groep was ingedeeld om een uur het feest mee te vieren. De peuters en kleuters, de allerjongste leden, beten het spits af en de dag werd in de middag afgesloten door de streetdancegroepen. Met een lekker zonnetje erbij werd er geklommen op de stormbaan die werd gesponsord door Pauw Dodewaard. In de pauze kon iedereen snoepen van de appels en peren van de gebroeders Van Blijderveen uit Ingen.

Kortom het was een geslaagde dag! Natuurlijk had DGV bij dit feest liever ook de volwassen leden betrokken, maar ondanks de beperkingen zijn ze er trots op dat dit mooie jubileum toch gevierd kon worden.

Meer berichten