Logo gemeentenieuwsonline.nl

Paasspeurtocht is gestart!

DODEWAARD – "Heb je je bingokaart al vol? De paasspeurtocht voor kinderen van ongeveer 4 – 12 jaar in Dodewaard is afgelopen zaterdag van start gegaan. Je kan nog tot en met Tweede Paasdag meedoen!"

"Als je de routebeschrijving en een bingoblad print via Facebook dan kun je beginnen. Je kan de routebeschrijving en het bingoblad ook via de email aanvragen: keitjes.dodewaard@gmail.com, dan sturen we het naar je op.

De route is in een half uur te lopen. Onderweg zoek je tien opdrachten of plaatjes en als je ze gedaan of gevonden hebt, streep je ze weg op je bingoblad. De opdrachtjes zijn divers. De rode opdrachten zijn voor 4 – 8 jaar en de blauwe voor 8 jaar en ouder ongeveer. De opdrachten hangen ruim een week op, zodat we het coronaproof kunnen doen. Lever (een foto van) het volle bingoblad in voor een cadeautasje.

Jammer dat we nog steeds geen clubmiddagen kunnen houden, maar nu kunnen we toch iets van de verhalen van Jezus over Goede Vrijdag en Pasen opzoeken. En iedereen mag meedoen! Ook volwassenen, maar die krijgen alleen geen Cadeautasje met Doeboek.

Meer informatie https://www.facebook.com/keitjes.dodewaard of via de email.

Meer berichten