Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Freerunning groep op de tennisbaan in Lienden. (foto: G. van Verseveld)</p>

Freerunning groep op de tennisbaan in Lienden. (foto: G. van Verseveld)

(Foto: G. van Verseveld)

Turnen op de tennisbaan in Lienden

LIENDEN - Vanwege de coronamaatregelen zijn alle locaties voor binnensport nog gesloten. Alle trainingen van gymnastiekvereniging ILO uit Lienden zijn daardoor niet mogelijk op de manier waarop zij dit gewend zijn.

De afgelopen weken stonden de leden dan ook de ene week te springen voor de computer, en de week daarop stonden ze buiten op de tennisbaan. De vereniging heeft hiervoor contact gezocht met Tennis Club Lienden en konden daardoor de afgelopen weken gebruik maken van de verlichte tennisbanen.


Na de persconferentie van 23 februari zocht ILO een plek waar ze veilig en afgeschermd konden sporten met de leden, maar waar ze niet in het donker stonden. De meeste lessen duren normaal gesproken tot 20:00 in de avond. In een gymzaal is dat geen probleem, maar met buiten sporten zou dat betekenen dat ze in het donker stonden. De oplossing vonden ze bij de buren van de gymzaal. De tennisclub in Lienden kon voor twee weken één van de velden reserveren voor de vereniging. Het bestuur geeft hiervoor ook een compliment aan de leiding over hoe zij de lessen hebben vormgegeven, van springen over een tafeltennis tafel tot een ware speurtocht voor de ouder-kind gym leden.

De gymvereniging wil TC Lienden hartelijk bedanken voor het openstellen van de tennisbaan de afgelopen weken! "Wil jij ook een keer buiten sporten met één van de groepen? Kijk dan op de website www.ilogym.nl of op de facebook pagina voor meer informatie. Er zijn altijd twee gratis proeflessen mogelijk!"

Meer berichten