Sponsor bedankt!
Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Trainers en onderbouw in de nieuwe sweaters. (foto: Linda Wiggemansen)</p>

Trainers en onderbouw in de nieuwe sweaters. (foto: Linda Wiggemansen)

(Foto: Linda Wiggemansen)

Sponsor bedankt!

RHENEN - Met het uitreiken van prachtige sportsweaters gaat een langgekoesterde wens van sv Candia’66 in vervulling. Alle 16 jeugdteams uit onze onderbouw (tot en met 10 jaar oud) hebben op zaterdag 16 januari een rode sweater ontvangen.

Deze sweaters worden gedragen tijdens de trainingen en rondom de wedstrijden. Het geeft een hele mooie uniforme uitstraling en past perfect binnen onze ambitie om de jeugdopleiding van Candia’66 naar een nog hoger plan te brengen. Maar niet alleen de 150 meisjes en jongens sporten nu in dezelfde outfit, ook onze 25 jeugdtrainers hebben een Candia’66 sweater ontvangen.

"Wij zijn de sponsoren (Motiveparts, Powerheat en Portunus) enorm dankbaar voor deze ongelofelijke inspanning. Dankzij deze bedrijven kunnen we de sweaters geheel kosteloos aanbieden aan onze jeugdleden. Maar ook nieuwe leden krijgen natuurlijk een sweater. Tijdens corona voetballen wij gewoon verder zolang het is toegestaan. Iedere woensdagmiddag om 17.00 uur en zaterdagmorgen om 09.00 uur trainen onze jeugdteams uit de onderbouw. Heb je interesse om eens te kijken of voetballen een leuke sport voor je is, dan ben je van harte welkom om te komen proeftrainen. Voor meer informatie kan je een mail sturen naar jeugdbestuur@candia66.nl."

Meer berichten