Kans, voetbal voor iedereen
Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Kans voetbal voor iedereen. (foto: Diana Capelle)</p>

Kans voetbal voor iedereen. (foto: Diana Capelle)

(Foto: Diana Capelle)

Kans, voetbal voor iedereen

NEDER-BETUWE - “Ik wil ieder kind dat (nog) niet zijn of haar plekje heeft gevonden in het reguliere voetbal, een kans bieden om te voetballen. Kortom voetbal voor iedereen!“, aldus Bert Romein.

In Neder-Betuwe en Buren willen we graag dat iedereen die dit wil, mee kan doen. Dus ook met voetbal. Kans voetbal is een nieuw inwoners initiatief, ondersteund door sportpartners en Welzijn Rivierstroom. Plezier en samen spelen staan voorop.

Bert Romein en Joris Drent zijn als geschoolde vrijwilligers al gestart op zaterdagochtend met 1-op-1 trainingen op het veld van Uchta. Het is maatwerk voor iedereen. De eerste keren kunnen kinderen en jongeren vrijblijvend komen trainen in een veilige omgeving en kijken of het iets voor ze is.
Het is voor kinderen en jongeren tussen de zes en de twintig jaar oud uit (de omgeving van) Buren en Neder-Betuwe die maatwerk zoeken. Kinderen en jongeren met autisme, ADHD, een licht motorische beperking of gedragsproblemen zijn welkom.


De trainingen zijn op zaterdagochtend tussen 09.00 en 12.00 uur op het veld van voetbalvereniging Uchta in IJzendoorn. Neem contact op met Bert Romein op werkdagen van 16.00-19.00 uur op telefoonnummer 06 -22029163 of per mail via bertromein@kpnmail.nl

Meer berichten