Moeite met werk vinden?
Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Gesprekstraining met deelnemers van de JobGroups. (foto: Cora van den Berg)</p>

Gesprekstraining met deelnemers van de JobGroups. (foto: Cora van den Berg)

(Foto: Cora van den Berg)

Moeite met werk vinden?

RHENEN - Moeite met werk vinden? Dat overkomt iedereen. Staar je niet blind op alle succesverhalen van anderen, maar vind een manier om jezelf te presenteren die bij jou past. Je kunt bij ons aan de slag gaan met een werkboek en een aantal goede testen, in een groep met mensen die, net als jij, graag werk vinden. Samen werkt het, dat merkten de oud deelnemers ook.

Koos uit de reguliere groep van vorig jaar mailde ons: “Door de JobGroup training heb ik goed geleerd wat bij me past. En kan daardoor beter beslissingen nemen. Dat merk ik nu al in deze baan. Voorheen zou ik als een kip zonder kop mij erin hebben gestort.”

JobHulpMaatje Rhenen is zich alweer aan het voorbereiden op het geven van 2 nieuwe JobGroups in het voorjaar. Voor mensen die nog niet zo goed Nederlands spreken (A2/B1 niveau) is meer aandacht voor hoe Nederland werkt, vaak met persoonlijke begeleiding. Tabitha oefende met één van onze sollicitatiegesprek trainers: “Ik werd aangenomen en daarvoor ben ik heel blij. Ze hebben me net teruggebeld.”

De ervaringen van oud deelnemers zijn zeer positief, want door in een groep samen te werken krijg je vanzelf weer nieuwe ideeën. Je krijgt als je wilt na afloop persoonlijke begeleiding van een JobHulpmaatje waarmee je de vaart erin houdt!

"Natuurlijk starten we pas als dit coronaproof kan, of eventueel digitaal. Heb je er zin in of wil je meer informatie? Aanmelden kan via onze website https://jobhulpmaatjerhenen.nl , via de mail info@jobhulpmaatjerhenen.nl of WhatsApp: Eline van Berkum 06 20384182 of Cora van den Berg 06 20310418."

Meer berichten