Bouwwedstrijd Keitjes voor alle leeftijden
Logo gemeentenieuwsonline.nl

Bouwwedstrijd Keitjes voor alle leeftijden

DODEWAARD - "Pak je lego, duplo, kapla, blokken, dozen, klei en doe mee met de bouwwedstrijd van kinderclub Keitjes! Omdat we geen clubmiddag kunnen houden, hebben we een leuke wedstrijd bedacht."

De wedstrijd bestaat uit twee onderdelen. Voor het eerste onderdeel bouw je je droomhuis op een stevige ondergrond. En een minder mooi huis op een wiebelige ondergrond. Maak hiervan een foto en stuur deze in via Facebook, Whatsapp of email.

Vanaf 30 januari komt het tweede onderdeel van de wedstrijd op Facebook te staan. Als ze beide onderdelen hebt gebouwd en ingeleverd krijgen de kinderen sowieso een Ontdektasje. Hierin zitten knutsels en een verhaal om te ontdekken wat deze bouwopdracht te maken heeft met een verhaal van Jezus uit de Bijbel.

Maar je kan ook een prijs winnen. Onder de inzendingen verloten we een prijs. Voor één keer is deze activiteit voor alle leeftijden en niet alleen voor kinderen van Keitjes. Dus iedereen mag meedoen. Voorwaarde om mee te doen is dat je in Dodewaard woont en van bouwen houdt. En alleen kinderen krijgen een Ontdektasje.

Voor meer informatie zie https://www.facebook.com/keitjes.dodewaard. Inzenden via Facebook, Whatsapp 0642455636 of keitjes.dodewaard@gmail.com.

Meer berichten