De buurtsportcoach, Gerjan van Stralen en sociaal werker Esther Morren zullen meerdere sport- en welzijnsactiviteiten organiseren. (foto: Welzijn Rivierstroom)
De buurtsportcoach, Gerjan van Stralen en sociaal werker Esther Morren zullen meerdere sport- en welzijnsactiviteiten organiseren. (foto: Welzijn Rivierstroom) Foto: Welzijn Rivierstroom

Speurtocht in Kesteren

Algemeen

KESTEREN - Kan je toch iets doen met de huidige corona maatregelingen? Ja zekers, riep onze stagiaire Kirsten Bruchem enthousiast.

Op woensdag 27 januari organiseert zij een speurtocht, helemaal corona-proof en dit is voor iedereen een mooi moment om even uit huis te komen, een frisse neus te halen en weer wat mensen te ontmoeten. Het startpunt is het beweegpark aan de Adriaan van Ostadestraat in Kesteren. De speurtocht begint om 15.00 en deze is gratis. Iedereen is welkom. Aanmelden is niet nodig.

De buurtsportcoach, Gerjan van Stralen en sociaal werker Esther Morren zullen meerdere sport- en welzijnsactiviteiten organiseren. Op donderdag 4 februari om 10:00 uur starten we met 'Bakkie in de buurt' en op dinsdag 23 februari om 19:00 uur is de eerste bootcamp voor jongeren en volwassenen. "We zien uit naar uw deelname. Voor meer informatie kunt u altijd bellen met Esther Morren op 06 334 21037, maar u kunt ook langs komen bij de verschillende activiteiten en daar uw vragen stellen."

Uitgelicht

Digitale krant