Ook bijzonder 2020 voor Algemene Hulpdienst Elst
Logo gemeentenieuwsonline.nl

Ook bijzonder 2020 voor Algemene Hulpdienst Elst

ELST - De coronapandemie heeft grote invloed op onze samenleving en dat geldt dus ook voor de vrijwillige Hulpdienst in Elst.

Het vervoeren van personen naar bijvoorbeeld ziekenhuis, familiebezoek of andere bestemming is al maandan in het geheel niet mogelijk vanwege het niet altijd kunnen voldoen aan alle preventieve maatregelen die moeten worden nageleefd. Gelukkig is het bezorgen van maaltijden (Tafeltje Dekje) niet belemmerd en verdienen de vrijwillige bezorgers veel waardering voor het voortzetten van deze dienstverlening. Ook is het mogelijk gebleken kleine klusjes in en rond het huis uit te voeren en liggen vele Elster tuintjes er netjes bij als gevolg van de inzet van vrijwilligers.

Naar verwachting zal de vrijwillige dienstverlening in 2021 weer langzaam onder normale omstandigheden kunnen plaatsvinden. "Wilt u meer weten over de vrijwillige dienstverlening dan kunt u op werkdagen tussen 9 en 10 uur contact opnemen met de coördinator van de Algemene Hulpdienst Elst, 0481 374926 of per e-mail info@hulpdienstelst.nl. Meer informatie op https://hulpdienstelst.nl."

Meer berichten