Sponsor bedankt!
Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Trainers en leeftijdscoordinator in de nieuwe jassen. (foto: Theo Hoogendorp)</p>

Trainers en leeftijdscoordinator in de nieuwe jassen. (foto: Theo Hoogendorp)

(Foto: Theo Hoogendorp)

Sponsor bedankt!

RHENEN - Businessclub De Greb heeft nieuwe jassen beschikbaar gesteld voor het technisch kader van de jeugdafdeling. Zaterdagochtend waren de trainers/coaches van de O7 (kabouter) teams als eersten aan de beurt en dat kwam gezien de temperatuur goed uit.

De nieuwe jassen zijn afwijkend van de bekende zwarte Candia-jassen. Er is nu voor een donkerblauwe kleur gekozen, waarop het originele rode clublogo op de voorkant en het nieuwe logo van De Greb op de achterkant goed te zien zijn. De jassen dragen bij aan de uniformiteit binnen de club en het maakt het technisch kader duidelijk herkenbaar zowel binnen als buiten de vereniging.

"Stapsgewijs willen wij de zwarte jassen (circa 80 stuks !) vervangen voor deze nieuwe jassen. Wij willen alle sponsoren van Businessclub De Greb enorm bedanken! Dankzij dit soort financiële bijdrages kunnen wij als jeugdafdeling werken aan onze doelstellingen en tevens de contributie voor onze leden op een laag niveau houden. Bent u ook benieuwd wie deze sponsoren zijn en/of wilt u misschien lid worden?, kijkt u dan eens op www.b2bdegreb.nl."

Meer berichten