Digitaal huisbezoek groot succes
Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Kinderen digitaal in gesprek met Sint en Piet. (foto: HuureenSint.nl)</p>

Kinderen digitaal in gesprek met Sint en Piet. (foto: HuureenSint.nl)

(Foto: HuureenSint.nl)

Digitaal huisbezoek groot succes

OPHEUSDEN - Door de maatregelen rondom het coronavirus konden Sint en Piet dit jaar geen fysieke huisbezoeken afleggen. Maar de organisatie van de Sinterklaas intocht in Opheusden, de mensen achter HuureenSint, hadden een Coronaproof alternatief.

Sint en Piet kwamen vrijdag 4 en zaterdag 5 december via een live videoverbinding toch op huisbezoek. En als extraatje kon er voor gekozen worden dat er aan het einde van het 15 minuten durende bezoek een Piet aan de deur kwam met strooigoed en cadeautjes. Natuurlijk Coronaproof op 64 pepernoten afstand.

"We wisten van tevoren niet wat we konden verwachten, maar uiteindelijk zijn we vrijdagavond druk geweest met live videobellen en filmpjes opnemen voor boekingen welke niet live waren. Op zaterdag 5 december zaten we helemaal vol van 12.00 tot 21.00 uur in de avond", aldus Mark van de Peppel van HuureenSint.nl.
Ondanks dit succesvolle alternatief hoopt de organisatie dat Sint en Piet volgend jaar weer gewoon bij iedereen thuis kan komen voor een bezoek.

Meer berichten