Kerstvieringen Dodewaard
Logo gemeentenieuwsonline.nl

Kerstvieringen Dodewaard

DODEWAARD - Kerstfeest: Jezus die kwam om te verlossen. Oude en wellicht bekende woorden, die dit jaar ongetwijfeld anders binnenkomen. Wat betekent verlossing vandaag?

Hopelijk worden we snel verlost van corona. Maar zijn we dan echt werkelijk vrij? Jezus zegt dat we echt vrij worden door in Hem als de Verlosser te geloven en Hem te volgen. Met het kerstfeest vieren we dat Hij kwam om te verlossen en we nodigen je van harte uit dat met ons samen te doen. Helaas is er in verband met de coronamaatregelen dit jaar geen kerst op het Plein. Wel bent u welkom bij de kerstnachtdiensten op 24 december om 19.00 uur (specifiek voor kinderen) en 21.00 uur (voor iedereen) en bij de kerstdiensten op 25 december om 10.00 uur (specifiek voor kinderen) en 18.30 uur (voor iedereen).

Er is een beperkt aantal plaatsen in de kerk. Inschrijven kan via www.hervormddodewaard.nl/diensten. Thuis kijken en luisteren kan via de link op www.hervormddodewaard.nl. Er is live en digitale muziek. Anders dan anders, maar hopelijk niet minder waardevol. Welkom!

Meer berichten