Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Trio Becel.&nbsp;</p>

Trio Becel. 

(Foto: niet bekend)

Korenwinde-concert met harp: Trio Bècél

RHENEN - Op zaterdag 12 december treedt het Belgische trio Bècél tweemaal op in De Vlam in Rhenen, om 16:30 en 20:00 uur.

Bècél is de fonetische transcriptie van 'praten/vertellen' in de Hongaarse taal, maar het is ook de naam van een Europees klassieke muziektrio dat bestaat uit fluit, altviool en harp.

De drie musici ontmoetten elkaar na hun studie in België naar aanleiding van de sonate van Debussy voor deze bezetting. Gegrepen door de klankwereld van dit meesterwerk besloten zij hun repertoire te verdiepen en ruimte te creëren om hun gezamenlijke passies samen te voegen: muziek en filosofie. 'Ideeën spelen en muziek vertellen' is de rode draad in de thematische programma's van trio Bècél. Het programma 'Tempo Rubato' combineert muzikale transcripties, videoprojecties en spreken in een live optreden. De toelichtingen zijn in het Engels.

Kaartjes: tot en met 18 jaar gratis; van 19 – 26 jaar 12 euro; vanaf 27 jaar 18 euro. Meer informatie en tickets bestellen (verplicht) op www.korenwinde.nl. Maximaal dertig mensen per concert.

Meer berichten