Logo gemeentenieuwsonline.nl

Sponsor bedankt!

OPHEUSDEN - 20 november, was het de Dag van de Ondernemer. Een dag waarop in heel Nederland ondernemers in het zonnetje worden gezet. Waarop zij worden bedankt voor hun lef en doorzettingsvermogen, durf en daadkracht.

"Vandaag willen wij van sportvereniging DFS onze sponsoren bedanken!. Bedankt dat je het afgelopen jaar onze sponsor was! (Mede) Dankzij jouw bijdrage heeft onze club onder andere: nieuwe tenues/turnpakjes kunnen aanschaffen, activiteiten kunnen organiseren, een aantal teams van trainingspakken en tassen kunnen voorzien, het gebouw en de velden kunnen onderhouden en trainingsmaterialen kunnen kopen.

Dankzij de financiële en materiële steun van onze sponsoren kan onze vereniging de doelstellingen verwezenlijken en houden we onze leefomgeving leuk en gezond. De Dag van de Ondernemer is een mooi moment om nu eens jullie in the picture te zetten. Bedankt voor jullie steun! De aankomende weken kunnen jullie nog meer acties verwachten!", aldus de vertegenwoordiging van DFS Opheusden.

Meer berichten