Logo gemeentenieuwsonline.nl

Rabobank schenkt 150.000 euro

NEDER-BETUWE - Rabobank West Betuwe deed dit jaar voor het eerst mee aan de landelijke Rabobank ClubSupport en gaf dinsdagavond 10 november in een online live-uitzending 150.000 euro van haar winst weg aan stichtingen, clubs en verenigingen in de regio.

‘We hadden de cheques liever persoonlijk overhandigd aan de clubs, maar dat is nu helaas niet mogelijk", zegt Ans Verhoef, directievoorzitter van Rabobank West Betuwe. Maar we zijn blij dat we een alternatief hebben gevonden door de live-uitzending. ‘Het was een bijzonder jaar om Rabo ClubSupport te organiseren. Enerzijds vraag je clubs om campagne te voeren, terwijl je weet dat clubs daar op dit moment niet de prioriteit hebben liggen. Anderzijds hebben clubs dit jaar de financiële ondersteuning nodig, meer dan ooit. Het voelt juist daarom goed om 281 verenigingen en stichtingen blij te mogen maken’

In de afgelopen maand konden leden van de bank stemmen op hun club naar keuze. Dit werd dan ook massaal gedaan. Grote winnaar van de actie werd het Dorpshuis Kerk Avezaath met het geweldige bedrag van 1.692,69 euro. Daar vlak onder zat CVV Vriendenschaar uit Culemborg met 1.676,25 euro. Als nummer 3 kwam het Meterse Mvv ’58 uit de bus met een mooi bedrag van 1.553,00 euro.

Clubs maken overigens nog kans op een extra bedrag van 250, euro als zij de uitslag van Rabo ClubSupport op een originele manier delen op social media met de hashtag #RaboClubSupportGEZ. De winnaar wordt begin december door een onafhankelijke jury gekozen.

Bent u ook benieuwd wat uw vereniging ontvangen heeft, kijk dan op rabo.nl/westbetuwe/uitslag2020.

Meer berichten