Logo gemeentenieuwsonline.nl

Bericht van Sinterklaas! Traditionele intocht in Kesteren gaat niet door

KESTEREN - Dag lieve kinderen! In 2019 kenden jullie vast het woord 'corona' nog niet. In 2020 zijn jong én oud met een hoop maatregelen geconfronteerd om de corona in Nederland, maar ook wereldwijd onder controle te krijgen.

"Door deze maatregelen moet ik jullie helaas laten weten dat ik dit jaar niet naar het station in Kesteren en het grote feest in Het Dorpshuis kan komen. Jullie weten, Corona is extra gevaarlijk voor oude(re) mensen en nu zal ik jullie mijn leeftijd niet verklappen, maar ik ben dus echt heel, heel, héél erg oud!

Uiteraard vergeet ik jullie, lieve kinderen niet! De Pieten en ik hebben twee leuke acties voor jullie bedacht in Kesteren! Kom hiervoor gezellig je decemberinkopen doen in Kesteren of neem een kijkje op www.pitpartners.nl/sinterklaas.

Ook kun je vanaf woensdag 18 november het Kesterense Sint met Pit Journaal volgen via www.sintmetpit.nl. Want wat ik allemaal heb meegemaakt de afgelopen tijd... Gaat dat zien! Dag lieve kinderen, de hartelijke groeten van Sint."

Meer berichten