Logo gemeentenieuwsonline.nl
Daria van den Bercken
Daria van den Bercken (Foto: Sophia van den Hoek)

Concert Daria van den Bercken verplaatst

RHENEN - Nu de coronaregels toch nòg strenger zijn geworden na 4 november, is het concert van 14 verplaatst naar 28 november, in de verwachting dat we dan weer met dertig mensen in de zaal een concert mogen organiseren.

Op 28 november komt de bekende Nederlands-Russische pianiste Daria van den Bercken werken van Scarlatti, Beethoven en Liszt spelen. Het concert gaat twee keer, om 16:30 en om 20:00 uur.

Uiteraard houden we ons aan alle RIVM-regels: aanmelden via de website verplicht, maximaal dertig plaatsen, gezondheidscheck bij de ingang, handgel om uw handen te desinfecteren, jassen mee de zaal in, zitplaatsen op anderhalve meter van elkaar en geen koffie of thee na afloop.

Wilt u een kaartje kopen, dan moet dat (verplicht) via de website van de Korenwinde www.korenwinde.nl Als de mogelijkheid voor het concert van 28 november niet meer zichtbaar is, dan is het concert uitverkocht. Er zijn nog maar een paar kaartjes beschikbaar!

Twee keer een uur pianomuziek in de serie De Korenwinde is zaterdag 28 november om aanvang 16:30 en 20:00 uur; er is geen pauze. Het concert is in De Vlam, Beukenlaan 2, Rhenen.

Meer berichten