Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto: Pexels - Pixabay

Collecteweek Alzheimer Nederland

REGIO - In de week van 1 tot en met 7 november vindt de collecte van Alzheimer Nederland plaats.

In heel Nederland gaan ruim 21.000 collectanten deur aan deur om geld in te zamelen.De groep mensen met dementie groeit snel en is erg kwetsbaar.Gelukkig willen steeds meer mensen bijdragen.De opbrengst van de collecte stijgt al zes jaar op rij.En dat is alleen mogelijk dakzij alle vrijwilligers.Voor een toekomst zonder dementie. Collecteren loont dus.

128-jarige ijsclub Kesteren houdt ledenvergadering

KESTEREN - IJsclub OTSG (Onverwacht Tot Stand Gebracht) anno 1892, die behoort tot één van de oudsten van Nederland, houdt op maandag 2 november haar jaarlijkse ledenvergadering.

Er is veel te bepraten over het komend seizoen. Zo gaat het algemeen bestuur met haar leden de voorstellen van het dagelijks bestuur bekijken inzake de overheidsmaatregelen die nodig zijn om bij vorst de ijsbaan toch te kunnen gebruiken ondanks de pandemie die nu over de wereld gaat.

Ook is het bestuur op zoek naar een nieuwe secretaris. Kortom, er zijn genoeg redenen voor de leden om te komen en samen met het bestuur de lijnen uit te zetten voor komend winterseizoen 2020/2021.

De vergadering op maandag 2 november begint om 20.00 uur en wordt gehouden in het clubgebouw van fanfare Kesteren op sportpark De Leede in Kesteren. Alle leden zijn van harte welkom, maar vooraf aanmelden is verplicht bij de secretaris via dikjansen@hetnet.nl.

Meer berichten