Logo gemeentenieuwsonline.nl

Beweegparkdag Kesteren

KESTEREN - Op 21 oktober houden de Buurtsportcoaches in samenwerking met Mozaïek en Welzijn Rivierenstroom een Beweegparkdag.

KESTEREN - Op 21 oktober houden de Buurtsportcoaches in samenwerking met Mozaïek en Welzijn Rivierenstroom een Beweegparkdag.

Tijdens deze dag krijgen kinderen, volwassenen en senioren de mogelijkheid om te bewegen bij Beweegpark 'In het Riet'. Van 14.00-16.00 uur zijn er spel, bootcamp en samenwerkingsactiviteiten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Van 16.00-17.00 uur is er een gezamenlijke bootcamp-activiteit voor kinderen van 12 jaar en ouder, volwassenen, senioren en ouders met kinderen. Neem bij de activiteit van 16.00-17.00 uur wel je mobiele telefoon met internet en QR-code scanner mee!

De Beweegparkdag is een aankondiging voor de organisatie van structurele beweegactiviteiten bij het Beweegpark. Het park moet levendiger en actiever gebruikt worden, om dit te realiseren zijn Welzijn Rivierstroom en de buurtsporcoaches begonnen met de uitvoering van een plan van aanpak waarbij de 'Beweegparkdag' een eerste stap is. Er zijn activiteiten voor alle leeftijden en iedereen is welkom! Op de dag zelf zijn er verschillende partijen aanwezig om er een groot succes van te maken!

Meer berichten