Logo gemeentenieuwsonline.nl
deBol hengelt naar stemmen.
deBol hengelt naar stemmen.

deBol deelnemer Rabo Clubsupport

BEMMEL - Stichting deBol hengelt naar stemmen voor de Rabo Clubsupport-actie.

Op donderdag 3 en zaterdag 5 oktober waren de bestuursleden van stichting deBol te vinden in het centrum van Bemmel om te 'hengelen naar stemmen' voor hun stichting bij de Rabo Clubsupport actie die van 5 - 27 oktober wordt gehouden.

In deze coronatijd liggen de activiteiten van deBol helaas noodgedwongen bijna allemaal stil, maar de dames blijven positief en hopen in het jaar 2021 toch weer onder andere de vierringen ter gelegenheid van 4 en 5 mei te mogen organiseren en natuurlijk ook in de maand mei de deBol Avond4daagse Bemmel voor jong en oud. Ook de 50+ wandeltochten en allerlei andere leuke, gezonde en gezellige sfeervolle activiteiten hopen zij weer te realiseren als alles weer normaal gaat worden!

Bij al die activiteiten kan stichting deBol extra financiële hulp goed gebruiken en daarom hoopt het bestuur van deBol op heel veel stemmen bij de Rabo Clubsupport-actie die van 5 - 27 oktober gehouden zal worden onder de leden van de Rabobank.

"Stemt u ook op stichting deBol Bemmel? Wij zijn u heel erg dankbaar en hopen u graag te ontmoeten bij onze activiteiten! Kijk voor informatie op: www.debolbemmel.nl."

Meer berichten