Dorpshuis Kesteren. (foto: Ton)
Dorpshuis Kesteren. (foto: Ton)

Help Ons Dorpshuis helpen

Algemeen

KESTEREN - In Ons Dorpshuis in Kesteren is altijd wat te doen! Prikpost, leerpunt, sportgroepen, ehbo, biljart, soos, zang, vrouwenvereniging, vergaderingen en nog veel meer.

"Per week hebben we 15 tot 20 dagdelen dat er wel iets te doen is. Op al die momenten is het de bedoeling dat er een vrijwilliger aanwezig is om dit te begeleiden, koffie/thee te zetten, biertje tappen, borrel in te schenken, en gewoon gezellig aanwezig zijn.

Op dit moment hebben we een supergoed team barvrijwilligers, maar het zijn er veel en veel te weinig! Met dit kleine groepje redden we dit echt niet meer. We zijn bang dat we straks 'nee' moeten gaan verkopen voor bepaalde verenigingsactiviteiten en dat is zeker niet onze doelstelling.

Om dit werk goed te doen, bieden wij jou de e-learning-cursus IVA aan. Je moet wel minimaal 18 jaar zijn. De bardiensten worden via datumprikker verdeeld over de vrijwilligers waarbij je zelf aan kunt geven of je ’s ochtends, ’s middags of ’s avonds beschikbaar bent en op welke dagen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ditje van der Vossen mobiel: 06 52236150, e-mail: ditje51@hotmail.com. Kijk voor een eerste kennismaking op onze site www.dorpshuiskesteren.nl Of als je in de buurt bent, loop je gewoon even gezellig binnen!"

Uitgelicht

Digitale krant