Logo gemeentenieuwsonline.nl

Kinderclub 'De Zaaier' in Rhenen

RHENEN - Kinderclub De Zaaier is een initiatief van de evangelisatiecommissie van de gereformeerde gemeente in Rhenen. Iedere eerste zaterdag van de maand van 10.00 – 12.00 uur wordt er in een zaal van de kerk en op het kerkplein aan de Achterbergsestraatweg 59a een kinderclubbijeenkomst gehouden.

"Wat doen we op onze kinderclub? Allereerst gaan we met elkaar kennismaken, zodat we elkaar wat beter leren kennen. Na de kennismaking wordt door een meester of juffrouw de morgen begonnen en gaat de meester of juffrouw een vertelling doen over een geschiedenis uit de Bijbel.

Als de meester of juffrouw de vertelling gedaan heeft, gaan we pauzeren. In de pauze doen we leuke spellen, zoals tafeltennis en sjoelen. Na de pauze gaan we aan de slag met een leuke knutselactiviteit.

Wil je meer over de Bijbel weten? Kom dan een keer kijken en meedoen. Wij willen je graag over de Bijbel en de Bijbelse geschiedenissen vertellen. Bovendien kan je daarna een leuk spel doen en fijn knutselen! Je bent van harte welkom.

Mocht je vader of moeder hier meer over willen weten, dan kunnen ze altijd bellen naar 06-30788327 of mailen naar nvleeuwen@kliksafe.nl. En ook als we je op moet halen met de auto, laat het gerust weten.

Ben je tussen de 4 en 12 jaar en wil graag uit de Bijbel horen vertellen? Kom dan gerust kijken en we hopen dat je een fijne morgen zult hebben."

Meer berichten