Logo gemeentenieuwsonline.nl

Bibliotheek Dodewaard gaat verhuizen

DODEWAARD - Op woensdag 16 september verhuist de Bibliotheek aan de Wilhelminalaan 3. De Bibliotheek krijgt een nieuwe (tijdelijke) plek aan de Anna van Burenlaan 2.

De Bibliotheek aan de Wilhelminalaan is vanaf 14 september gesloten. In verband met de verhuizing naar de nieuwe locatie sluit de Bibliotheek gedurende twee weken. Klanten kunnen de materialen die zij nog thuis hebben straks in de nieuwe Bibliotheek weer inleveren of in één van de andere vestigingen van Bibliotheek Rivierenland.

Bibliotheekbezoek
In de twee weken dat de Bibliotheek in Dodewaard gesloten is, zijn klanten welkom in één van de andere vestigingen van Bibliotheek Rivierenland, voor zowel het lenen als inleveren van materialen, of andere bibliotheekservices. De dichtstbijzijnde locaties zijn Opheusden en Kesteren en in Ochten bevindt zich een kleine Bibliotheek met een jeugdcollectie.

Nieuwe tijdelijke locatie
De Bibliotheek in Dodewaard is vanaf 30 september gevestigd aan de Anna van Burenlaan 2. In afwachting van nieuwbouw bij het sportpark is deze locatie tijdelijk.

Openingstijden
In verband met de ontwikkelingen rondom Covid-19 veranderen ook de openingstijden. Vanaf 30 september gelden dan ook andere openingstijden vanaf de heropening in Dodewaard. Actuele openingstijden zijn te vinden op www.bibliotheekrivierenland.nl.

Meer berichten