Logo gemeentenieuwsonline.nl

LHBTI Roze Soos weer open

TIEL - Op zondagmiddag 13 september is de Roze Soos weer open in het wijkcentrum Het Oosthonk, Meeslaan 2a in Tiel.

Zoals gewoonlijk zal ook deze zondagmiddag weer de Regenboogvlag aan het gebouw wapperen. Het Oosthonk is coronaproof ingericht, dus je kunt je er veilig voelen. De Roze Soos richt zich op alle LHBTI-ers in Tiel, Culemborg en de Regio Rivierenland.

In de Roze Soos vind je een ontmoetingsplek voor allen die zich homoseksueel, lesbisch, biseksueel en/of transgender voelen, uit de kast zijn of nog in de kast zitten. Een plek voor LHBTI-ers waar je lekker jezelf kunt zijn samen met anderen.

De Roze Soos is er voor een praatje en wat te drinken Ook is het een plek om nieuwe LHBTI+ vrienden of vriendinnen te maken, ervaringen uit te wisselen, afspraken te maken om allerlei activiteiten te gaan ondernemen of bij elkaar op bezoek te gaan.

"Deze middag willen we naast de ontmoeting met elkaar van gedachten wisselen over het programma voor het komende jaar. Wil je al veel langer iets met anderen gaan ondernemen, samen wandelen, fietsen of een museumbezoek, kom dan zeker langs deze middag. Er zijn voor het gebouw voldoende parkeerplaatsen. De entree is gratis. De koffie, thee of een drankje staan voor je klaar. De Roze Soos is open van half 3 tot 5 uur. Wil je vooraf meer informatie, neem dan contact op met leden van de initiatiefgroep via 06 30268576. Je bent van harte welkom."

Meer berichten