Logo gemeentenieuwsonline.nl
De Bevergroep tijdens een regio activiteit. (foto: Scoutingregio Neder-Veluwe)
De Bevergroep tijdens een regio activiteit. (foto: Scoutingregio Neder-Veluwe) (Foto: Scoutingregio Neder Veluwe)

Bevers Scouting Rhenen zoekt nieuwe leden

RHENEN - De bevergroep van scouting Rhenen zoekt nieuwe leden voor start van het seizoen. Na de zomervakantie start de groep met ruimte genoeg voor nieuwe gezichten.

In de bossen van Rhenen, aan de Reumersweg, staat het clubhuis van Scouting Rhenen. Hier draaien de bevers iedere zaterdag hun opkomsten, samen met de andere speltakken. Naast ravotten in het bos, hutten bouwen en kampvuren maken, gaat de groep ook drie keer per jaar op kamp (twee weekenden en een zomerkamp).

"Houdt uw kind van de natuur, op avontuur gaan, nieuwe dingen leren en is tussen de 5 en 7 jaar oud? Kom dan een keertje kijken bij onze bevergroep. Het nieuwe seizoen start op 5 september en opkomsten zullen iedere zaterdag van 14.00 tot 16.00 uur plaats vinden. Bij interesse en vragen kunt u mailen naar bevers@scoutingrhenen.nl."

Ook in de Buurtgarage weer oefenen met de computer

RHENEN - In deze tijden van corona wil je vertrouwd zijn met internet. Kun jij je eigen boodschappen online bestellen en weet jij naar welke landen je op vakantie mag? Of wil je online vactatures zoeken?

Even bij je buren langsgaan voor hulp kan niet altijd; we worden steeds meer genoodzaakt online te gaan. Voorkom besmetting in drukke winkels en supermarkten, waarbij je jezelf en anderen onnodig in gevaar brengt: Word digitaal vaardig!

Vanaf 1 september starten de computerlessen. De lessen worden gegeven in een goed geventileerde ruimte en er wordt voldoende afstand gehouden. Elke dinsdagmiddag van 13:00 tot 14:00 uur in de Buurtgarage en iedere donderdagochtend van 10:00 tot 11:00 uur in het gemeentehuis. Iedereen is welkom voor gratis computerlessen. In verband met corona is vooraf reserveren verplicht. Je kunt je aanmelden via 0343 517981 (Bibliotheek ZOUT).

Meer berichten