Logo gemeentenieuwsonline.nl
Gera Oppelaar organiseert regelmatig een balkonquiz en -bingo. (foto: Max Timons)
Gera Oppelaar organiseert regelmatig een balkonquiz en -bingo. (foto: Max Timons) (Foto: Max Timons)

Vier de zomervakantie in eigen buurt!

RHENEN - De zomervakantie is aangebroken in de gemeente Buren, Neder-Betuwe en Rhenen. Deze zomer vieren we de vakantie meer vanuit onze eigen buurt. Gelukkig kun je ook in je eigen buurt leuke en veilige activiteiten organiseren.

Inspiratie nodig? Inwoners van de Valleiweg in Rhenen houden regelmatig een balkonquiz- of bingo. Buurtbewoners kunnen elkaar op deze manier blijven zien, op gepaste afstand. Wil jij ook graag iets organiseren in je eigen buurt en heb je hulp nodig met de aanpak? Welzijn Rivierstroom ondersteunt je graag!

Veilig Burendag vieren voor de deur
Zaterdag 26 september is het weer Burendag. Een mooie manier om je buren beter te leren kennen. Dit jaar vieren we dat voor onze eigen voordeur. Op anderhalve meter afstand zijn er genoeg leuke en veilige activiteiten mogelijk. Let wel op alle geldende voorschriften vanuit de Rijksoverheid en RIVM. Kijk op www.burendag.nl voor het doen van een aanvraag en inspiratie voor ideeën voor de buurt.

Contactgegevens
Neem voor ondersteuning voor Burendag of een eigen buurtinitiatief contact op met Welzijn Rivierstroom. Je kunt ons bereiken via info@welzijnrivierstroom.nl of 0344 602337.

Meer berichten