Logo gemeentenieuwsonline.nl

Ruzie met je buren? Tips!

RHENEN - Een ruzie wordt vaak het beste opgelost met een goed gesprek. Soms is het voor mensen niet mogelijk om tot dit gesprek te komen en kan Buurtbemiddeling uitkomst bieden en helpen om wel tot een gesprek te komen.

In de zomerperiode als mensen veel buiten zijn, zien we vaker als in de rest van het jaar dat er irritaties zijn tussen buren. "Misschien heeft u dan iets aan deze tips: www.problemenmetjeburen.nl. Mocht u er niet uitkomen, dan kunt u contact zoeken met buurtbemiddeling. Als u twijfels heeft of buurtbemiddeling u kan helpen, aarzel dan niet om te bellen. De coördinator bespreekt met u wat de mogelijkheden zijn en legt u uit hoe buurtbemiddeling werkt."

Meer informatie over buurtbemiddeling staat op de website van Welzijn Rivierstroom. Men kan buurtbemiddeling ook aanvragen via het contactformulier op de site: https://www.welzijnrivierstroom.nl/gemeente-rhenen/buurtbemiddeling-rhenen/wilt-u-buurtbemiddeling. De coördinator neemt dan contact op. Rechtstreeks bellen of mailen kan ook. In de periode van 20 juli tot 17 augustus wordt de coördinator waargenomen door Marjolein 06 19426967 of per e-mail: marjoleinsiebelink@welzijnrivierstroom.nl.

Meer berichten