Logo gemeentenieuwsonline.nl

NBC tennistoernooi gaat door!

NEDER-BETUWE - Het was nog even spannend door de afgelopen corona periode maar op maandag 7 september gaat weer het super sportieve en gezellige dorpentoernooi om de Neder-Betuwe Cup 2020 van start.

Tot en met zondag 13 september wordt er op de tennisbanen van Ochten, Dodewaard en Kesteren gespeeld in de heren, dames en gemengd dubbel in de speelsterktes 3 - 9. Dus voor iedere categorie wat wils. De slotdag wordt dit jaar bij de Kleimeppers in Ochten gehouden. Inschrijven voor dit sportieve en gezellige toernooi kan tot 29 augustus voor alle 17+ tennissers uit de Neder-Betuwe en alle leden van de deelnemende clubs van De Kleimeppers, De Rozenhof en De Kersenplukkers. Tevens mag er ook met een introducé die lid is van een tennisclub of met iemand van de andere verenigingen binnen de gemeente Neder-Betuwe worden ingeschreven. De Neder-Betuwe Cup 2020 wordt weer ondersteund door de trouwe sponsoren Prima voor Elkaar uit Ochten en Huis & Hypotheek uit Kesteren.

Wie neemt dit jaar de Neder-Betuwe trofee 2020 mee naar huis? Schrijf je voor 29 augustus in via www.toernooi.nl of via de link van de website van de deelnemende verenigingen.

Meer berichten