Burendag op 26 september!

Algemeen

REGIO - Welzijn Rivierstroom vindt het heel belangrijk dat bewoners in Neder-Betuwe, Buren en Rhenen met elkaar in contact komen en met plezier in de wijk wonen.

"Heb jij een leuk idee of activiteit voor jouw buurt? Doe dan mee aan burendag 2020 op 26 september! Het aanmelden van een activiteit kan tot 16 augustus. Er is een vergoeding van maximaal 350 euro mogelijk vanuit het Oranjefonds. Wij helpen je er graag bij de aanvraag."

Inspiratie

Kijk op www.burendag.nl voor het doen van een aanvraag en inspiratie voor ideeën voor de buurt. Er zijn veel mogelijkheden zoals samen de straat opfleuren, een vogelhuisje maken, samen koffie drinken en onkruid verwijderen, het clubhuis nog gezelliger maken door samen te schilderen, et cetera.

Hoe kan ik veilig burendag vieren? Ook op anderhalve meter afstand zijn er genoeg leuke en veilige activiteiten mogelijk. Let wel op alle geldende voorschriften vanuit de Rijksoverheid en RIVM .

Voor ondersteuning bij de aanpak en/of de aanvraag neem contact op met Welzijn Rivierstroom, info@welzijnrivierstroom.nl of 0344 602337.

Uitgelicht

Digitale krant