Logo gemeentenieuwsonline.nl
Vossenjacht tijdens de VakantieBijbelWeek in IJzendoorn. (foto: VBW IJzendoorn)
Vossenjacht tijdens de VakantieBijbelWeek in IJzendoorn. (foto: VBW IJzendoorn) (Foto: )

VakantieBijbelWeek 'Duik erin' in IJzendoorn

IJZENDOORN - In IJzendoorn wordt dit jaar weer een mooie VakantieBijbelWeek georganiseerd voor alle leeftijden. Van zaterdag 18 tot donderdag 23 juli kun je daar met elkaar in Gods Woord duiken. Maar ook duiken ze de natuur in om een spel of speurtocht te doen. Dit jaar moet er van te voren opgegeven worden door een mail te sturen naar vbwijzendoorn@outlook.com.

Op zaterdag 18 juli begint de VakantieBijbelWeek met een fietspuzzeltocht vanaf 12.30 uur. 's Avonds om 18.30 uur is er een digitale startavond met prijsuitreiking en online spel.

Zondag 19 juli is iedereen welkom in de kerkdienst die om 10.00 uur begint. Dit kan door aan te melden bij j_knap@yahoo.com.

De kinderen van 4-12 jaar zijn van dinsdag 21 juli tot donderdag 23 juli welkom van 9.30-12.00 uur. Ze zingen met elkaar, ze kijken naar een sketch, luisteren naar een Bijbelverhaal en ze duiken de natuur in of knutselen iets moois. Op woensdagmorgen is er Levend Stratego voor de bovenbouw en verschillende spelletjes voor de onderbouw (tot 13.00 uur).

Maar ook 's avonds is er voor oud en jong wat te doen. Op dinsdagavond is er Vossenjacht en op woensdagavond kan iedereen vanaf de brugklas zich uitleven met Levend Stratego en het Zeeroverspel. Donderdagavond is de afsluitingsavond, zodat iedereen nog kan horen en zien wat ze ontdekt hebben.

De VBWY wordt dit jaar gehouden op het grasveld voor de Hervormde Kerk in IJzendoorn. Iedereen is na digitale opgave bij vbwijzendoorn@outlook.com welkom! Het hele programma en verdere informatie is te lezen op www.hervormdijzendoorn.nl. of op Facebook VBWIJzendoorn.

Meer berichten