Logo gemeentenieuwsonline.nl

Vakantieklas Dodewaard

DOIDEWAARD - Kinderen (groep 3 - 8) kunnen in de vakantie op een actieve en creatieve manier aan de slag gaan met taal in de Biebclub Vakantieklas. Tijdens de lessen reizen de kinderen door zes verschillende landen: Sprookjesland, Griezelkust, Avonturenland, Lachland, Sportmanië en het Dierenrijk.

De Biebclub Vakantieklas bestaat uit een klas van maximaal tien kinderen. Zo kan ieder kind rekenen op persoonlijke aandacht en maatwerk. Ze volgen zes lessen in de twee weken (week 29 en 30) op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. In de pauze zorgen wij voor ranja en een gezonde snack!

De lees-/mediacoaches (LMC-ers) van ons programma de Bibliotheek op School, verzorgen samen met medewerkers van ons Medialab de lessen. De LMC-ers werken normaliter op scholen om op maat te werken aan leesbevordering en mediawijsheid. Het Medialab werkt aan 21e-eeuwse vaardigheden van kinderen door middel van programmeren, techniek en maken.

Data bibliotheek Dodewaard
De lesdagen van Biebclub Vakantieklas zijn op 13 juli (startdatum), 14 juli, 16 juli, 20 juli, 21 juli en 23 juli. De deelnemer moet volledig beschikbaar zijn gedurende de periode van Biebclub Vakantieklas. Meer informatie en aanmelden via www.bibliotheekrivierenland.nl.

Meer berichten