Logo gemeentenieuwsonline.nl

Elstar Express rijdt weer, nu corona-proof!

OMMEREN - Net als vorig jaar rijdt de Elstar Express in de zomermaanden weer door de appelboomgaard bij Natuurlijk Gruun in Ommeren. Vanaf 7 juli tot en met 29 augustus rijdt hij elke donderdag en zaterdag om 11.30 u. Voor groepen is het mogelijk op een andere dag of tijd een ritje te maken.

Tijdens de rit geeft Meester Kees op een leuke manier uitleg over alles wat je ziet. Wat komt er allemaal wel niet komt kijken voordat dat mooie appeltje op de fruitschaal ligt. Ook vertelt hij wat over de geschiedenis van de fruitteelt in de Betuwe en het ontstaan van het bedrijf. Voor toeristen, maar ook andere belangstellenden vaak een eyeopener. De reacties van vorige jaren waren zonder meer positief.

Vooral nu veel meer mensen in eigen land genieten van hun vakantie is de Elstar Express een mooie aanvulling op het toeristische aanbod. Ook het grote buitenterras met uitzicht op de boomgaard is weer open. Voor een dagje uit is het ook mooi te combineren met bijv. het lopen van het Klompenpad, een mooie fietsroute langs de fietsknooppunten of een bezoek aan het Heemkundig Museum Baron van Brakell.

De Elstar Express is nu Corona proof gemaakt. Tussen de wagonnetjes zijn namelijk schermen geplaatst. In ieder karretje kunnen vier of vijf personen die huisgenoten van elkaar zijn.

Voor vragen en/of reserveren mail naar info@natuurlijkgruun.nl of bel 0344 782560. Natuurlijk Gruun,
Zijveling 1, Ommeren.

Meer berichten