Hulp nodig bij uw administratie in tijden van corona? (foto: Welzijn Rivierstroom)
Hulp nodig bij uw administratie in tijden van corona? (foto: Welzijn Rivierstroom) Foto: Welzijn Rivierstroom

Hulp bij administratie in tijden van corona

Algemeen

NEDER-BETUWE - Loopt u te tobben met rekeningen en/of formulieren of wilt u kijken of u ergens op kunt bezuinigen? Welzijn Rivierstroom heeft vrijwilligers die zich inzetten in de gemeente Buren en Neder-Betuwe om u bij financiële zorgen te ondersteunen en problemen op te lossen.

Een vrijwilliger thuisadministratie helpt u met de administratie met als doel dat u het daarna zelf kan regelen. De vragen die we bij Welzijn Rivierstroom zijn zeer divers. Bijvoorbeeld: het maken van een overzicht, het opstellen van een budgetplan, maar ook helpen bij het invullen van een formulier. Wanneer er zaken met instanties geregeld moeten worden, kan de vrijwilliger helpen om deze gesprekken voor te bereiden en eventueel gaat de vrijwilliger met u mee naar het gesprek.

Vrijwilligers denken ook mee en geven tips om te besparen. Vrijwilligers bij Welzijn Rivierstroom zijn deskundig en beschikken over voldoende kennis om u te helpen. Daarnaast kunt u op dit moment ook terecht bij het hulppunt in Lienden. Maak afspraak via 0344 602337 om langs te komen.

Uitgelicht

Digitale krant