Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zelfgekweekte plantjes als steuntje in de rug. (foto: Welzijn Rivierstroom)
Zelfgekweekte plantjes als steuntje in de rug. (foto: Welzijn Rivierstroom) (Foto: )

Zelfgekweekte plantjes als steuntje in de rug

OCHTEN - Dorpshuis Ochten, Welzijn Rivierstroom en lokale partners startten een actie om mensen die thuis zitten een steuntje in de rug te geven. Door het bezorgen van kleine attenties bij mensen thuis.

Eind mei 2020 startten vrijwilligers met het uitdelen van liefst tachtig kopjes zelfgemaakte soep aan huis. Uiteraard volgens de RIVM voorschriften. Onlangs brachten de vrijwilligers zestig zelfgekweekte stekjes en 100 begonia’s van een lokale ondernemer rond.

“Ik las over deze mooie actie en heb zelf stekjes gekweekt waarvan ik er nog zestig over heb. Deze konden de vrijwilligers goed gebruiken. Ik heb er leuke, gekleurde bakjes bij geleverd. Nu de activiteiten al een tijdje stil liggen, laten we de mensen zo weten dat we wel aan ze denken”, aldus Marlies.

De komende tijd zorgen de vrijwilligers voor een kleine attenties en kunnen mensen hen bellen voor een praatje. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met anneliekesteenbergen@welzijnrivierstroom.nl of bel Welzijn Rivierstroom 0344 602337 www.welzijnrivierstroom.nl.

Meer berichten